Qui Som?

Des de la seva fundació en 1.980, Baldó Promocions S.A. ha consolidat una imatge de prestigi i serietat en el sector immobiliari, que garanteix als seus clients edificis residencials plurifamiliars, residències unifamiliars, edificis industrials, locals comercials i oficines de primera qualitat a les millors zones del Vallés.

Historia: La confiança de tota una vida i l'experiència de diverses generacions

L'empresa es funda en 1.980 amb el nom de Construccions Terrassa, S. A. posteriorment al 2.002 passa a denominar-se com avui dia, Baldó Promocions S.A. amb seu a Terrassa (Barcelona). Pertanyent al Grup d'empreses Baldó, posseïx ja l'experiència de tres generacions.

De generació a generació s'ha anat transmetent, un llegat que és el capital de les empreses del grup Baldó: “el plaer per les coses ben fetes, per la qualitat”. Des que l'avi Josep Baldó Casanovas va crear la primera empresa constructora en 1.927, els seus fills, Josep Mª i Jordi Baldó Mañosa que venien també exercint l'activitat de contractistes des de 1.958, van fundar en 1.972 Construccions Baldó, S.A. i ara en 3ª generació i formant part de les empreses del grup, el fill d’en Josep Mª Baldó, Josep Baldó Caba amb Baldó Promocions S.A., recull el testimoni del “bon fer” heretat de l'avi Baldó. Així, des de la seva fundació en 1.980, Baldó Promocions S.A. ha consolidat una imatge de prestigi i serietat en el sector immobiliari, que garanteix als nostres clients edificis de primera qualitat en les millors zones del Vallés.

Una acurada gestió de solars i parcel·les permet oferir als nostres clients, edificis d'habitatges plurifamiliares, cases unifamiliars, naus, oficines o locals comercials molt variats i en les millors ubicacions de cada ciutat, amb les millors comunicacions i amb tots els serveis a l'abast.

Gràcies a la nostra cuidada gestió des de l'inici fins a la fi de l'obra, podem oferir als nostres clients habitatges ben dissenyats i ben construïts, amb un dels més alts estàndards de qualitat i un gran valor afegit. El professional equip de Baldó Promocions, motivat, compromès, amb vocació de servei i amb la filosofia del "treball ben fet" sempre present en aquesta Companyia, vetlla per la màxima satisfacció i un impecable servei al client.

Proporcionem als nostres clients tota classe de solucions per que cada habitatge, local o oficina s'adapti a les seves necessitats particulars, proposant les solucions de major valor afegit.

Som conseqüents amb el nostre compromís envers el client i per això involucrem als nostres proveïdors en un continu esforç a la recerca de l'excel·lència.

Baldó Promocions disposa d'una organització flexible, amb gran capacitat d'adaptació a noves oportunitats de mercat i noves tecnologies.

L'experiència de tres generacions i la seguretat d'una empresa immobiliària pertanyent a un sòlid grup com BALDÓ, amb molts habitatges, naus industrials i edificis públics construïts, són l'aval més important per a tota aquella persona que estigui buscant un habitatge per a viure, un local o oficina per a instal·lar el seu negoci o simplement un valor segur on invertir els seus diners.

Política de qualitat

La qualitat és la base de totes les activitats en Baldó Promocions S. A.; tot empleat o proveïdor ha de prestar una aportació significativa a la qualitat.

La política de qualitat i del "treball ben fet" com base de treball en totes les nostres edificacions, processos i prestacions de serveis, implica una millora contínua, essencial per al futur sòlid de la nostra companyia.

La qualitat comença en el procés d'elecció dels primers materials i es cuida fins als últims i més petits acabats. Perquè el nostre major objectiu és la satisfacció dels nostres clients.

Política de medi ambient

A Baldó Promocions estem plenament convençuts que totes les activitats unides al desenvolupament, la construcció, producció dels materials i les vendes dels nostres edificis tenen una influència directa o indirecta en el medi ambient. Per a això promocionem els materials més ecològics en les nostres construccions.

La nostra consciència ecològica comença utilitzant en les nostres oficines materials reciclats o reciclables i eliminant ecològicament els residus. Així mateix, seleccionem curosament els materials de les nostres edificacions perquè ocasionin el menor impacte mediambiental.

Triem proveïdors que comparteixin amb nosaltres aquesta preocupació en la preservació del medi ambient, que utilitzin o fabriquin materials ecològics i que respectin i compleixin totes les lleis i reglaments, així com altres requeriments aplicables a l'àmbit de la protecció mediambiental.

La majoria dels nostres edificis són energèticament eficients, intentem sempre minimitzar l'ús de les energies convencionals (en particular l'energia no renovable). Això, sempre que sigui possible, s'aconsegueix mitjançant un aïllament tèrmic en l'evolupant: murs, sostres i finestres, doble aïllament en els terrats, la reducció de les pèrdues de calor per infiltració a l'hivern, l'adequada orientació de l'edifici permetent l'entrada del sol a l'hivern i evitant en tant que sigui possible les ombres llançades per altres edificis i al mateix temps evitant l'entrada del sol a l'estiu o dissenyant proteccions solars (fixes o naturals), utilitzant així mateix sistemes de calefacció i aire condicionat eficients (etiquetatge energètic) i instal·lant col·lectors solars que transformin l'energia solar en energia tèrmica per a l'escalfament de l'aigua calenta sanitària.

La protecció del medi ambient és un important objectiu en la nostra empresa.