Casa rural a Granera - Granera

Fotos edifici

Casa rural a Granera Nova imagen 1 imagen 2 imagen 3 imagen 4

1/4

Qualitats i Detalls

Qualitats i Detalls Casa rural a Granera imagen 1 imagen 2 imagen 3 imagen 4 imagen 5 imagen 6 imagen 7 imagen 8 imagen 9 imagen 10 imagen 11 imagen 12 imagen 13 imagen 14 imagen 15

1/15

Estat/Tipus Oportunitat
Descripció

Casa rural en venda a Granera (Moianés). Es una casa rústica, molt carismàtica,  a la que recentment s'ha fet nou tot el sostre i 


Superficie construida: 220m2, superficie de jardí: 306 m2. Total terreny: 402 m2


La casa està situada al centre, al barri de l'esglèsia. Disposa d'un ampli terreny i molt bones vistes. 
Granera es un lloc tranquil amb moltes posibilitats de vida al aire lliure. Ideal para veranear o vivir todo el año.
Situació de l'edifici
El poble, que el 1996 tenia 25 habitants aglomerats i 32 de disseminats, és a 768 metres d'altitud. El 2009 tenia ja 77 habitants censats. És dividit en diversos nuclis: el Barri de l'Església, al voltant de l'església parroquial de Sant Martí, que, transformada els segles XVI i XVII, perdé bona part del primitiu caràcter romànic, i el Barri del Castell, al voltant de l'antic castell de Granera, esmentat el 971, que pertangué a la casa comtal de Barcelona i esdevingué centre de la baronia de Granera; encara, a llevant del barri del Castell es troba el Barri de Baix. Un bon nombre de masies disseminades, algunes d'ells formant petits veïnats, completen el terme municipal. Prop del Barri del Castell hi ha també l'església de Santa Cecília (1065), amb traces d'importants i arcaiques pintures romàniques.

El poble de Granera està comunicat amb els del seu entorn a través de dues carreteres i una pista rural arranjada entre 2009 i 2010. Dista 10 quilòmetres de Castellterçol, a través de l'única carretera amb numeració oficial: la BV-1245. A través de Castellterçol es comunica tant amb la capital de la comarca natural, Moià, de la qual dista 17,5 quilòmetres, com amb el cap de la comarca administrativa, Granollers, que és a 39. Per una pista asfaltada, esdevinguda carretera local, es comunica amb la B-124 i, a través d'ella, amb Sant Llorenç Savall (11 km.), Monistrol de Calders (12), Mura i Talamanca (15) i Sabadell (30). Finalment, la pista rural abans esmentada comunica Granera amb Monistrol de Calders, en un traçat de 7 quilòmetres. Algunes pistes rurals, en diversos estats de conservació, uneixen Granera amb Castellterçol, Gallifa, Monistrol de Calders i Sant Llorenç Savall per camins diferents dels anteriorment esmentats. 

Es un poble de caràcter turístic, atès que moltes de les seves cases han esdevingut de segona residència.
La zona i els serveis Granera és un poble i municipi de la comarca del Moianès. Està situat al sud de la comarca. 

El poble, que el 1996 tenia 25 habitants aglomerats i 32 de disseminats, és a 768 metres d'altitud. El 2009 tenia ja 77 habitants censats. És dividit en diversos nuclis: el Barri de l'Església,que es a on es troba la casa en venda, al voltant de l'església parroquial de Sant Martí, que, transformada els segles XVI i XVII, perdé bona part del primitiu caràcter romànic, i el Barri del Castell, al voltant de l'antic castell de Granera, esmentat el 971, que pertangué a la casa comtal de Barcelona i esdevingué centre de la baronia de Granera; encara, a llevant del barri del Castell es troba el Barri de Baix. Un bon nombre de masies disseminades, algunes d'ells formant petits veïnats, completen el terme municipal. Prop del Barri del Castell hi ha també l'església de Santa Cecília (1065), amb traces d'importants i arcaiques pintures romàniques. 

¿T'interesa aquesta promoció?

Si vols més informació, pots trucar al teléfon 93 780 30 70 o enviens aquest formulari de contacte:

Els camps marcats amb (*) son obligatoris.