Edifici Antoni Genescà - Matadepera

Fotos edifici

Edifici Antoni Genescà Venudes imagen 1 imagen 2 imagen 3 imagen 4

1/4

Qualitats i Detalls

Qualitats i Detalls Edifici Antoni Genescà imagen 1 imagen 2 imagen 3 imagen 4 imagen 5 imagen 6 imagen 7 imagen 8 imagen 9 imagen 10 imagen 11

1/11

Al Voltant

Al Voltant de Edifici Antoni Genescà imagen 1 imagen 2 imagen 3 imagen 4 imagen 5 imagen 6 imagen 7 imagen 8

1/8

Estat/Tipus Promoció Finalitzada
Promocions a Matadepera
Descripció Edifici d'habitatges residencials plurifamiliars i locals comercials d'alta qualitat. 2 Habitatges dúplex totalment equipats, amb 4 dormitoris, 2 banys, 2 terrasses i safareig. Edifici d'’una planta d'alçada. Als baixos hi han dos locals comercials i a la planta soterrani del edifici s'ubiquen les places de pàrquing, entrada per el c/Sant Joan, 79.
Situació de l'edifici Situat al carrer Antoni Genescà 10, el passatge més cèntric i comercial de Matadepera, molt a prop de la parada d’autobús a Terrassa i Sabadell i de l'estació del nou metro del Vallés al Pla de Bonaire. A 3 o 4 minuts a peu del Camp de Golf La Mola i a 3 minuts amb cotxe del Club de Golf El Prat.
La zona i els serveis

La vila de Matadepera és un municipi de la comarca del Vallès Occidental situada als vessants meridionals de la muntanya de Sant Llorenç del Munt. La seva extensió és de 24,83 km2, una part dels quals situats dins dels límits del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l'Obac. La zona forestal ocupa una gran part del terme. Matadepera esta situada a 6 Km de Terrassa, 10 de Sabadell i a uns trenta de Barcelona.

Amb un cens que supera els 8.000 habitants, Matadepera ha articulat la seva població en diversos barris i tranquil•les urbanitzacions. Matadepera ha crescut i s’ha anat transformant d’acord amb els temps, fins a esdevenir un municipi amb una gran qualitat de vida. En pocs anys, Matadepera ha passat de ser un poble d’estiueig, en el qual es combinava la primera i la segona residència, a un poble bàsicament residencial amb uns alts estàndards de qualitat de vida. Disposa de bones comunicacions i de tots els serveis: escoles públiques i privats amb molt bona reputació, centres esportius públics i privats (piscina municipal, gimnŕs, hoquei, camp de futbol, tenis, frontó, polisportiu, camp de golf etc.)

¿T'interesa aquesta promoció?

Si vols més informació, pots trucar al teléfon 93 780 30 70 o enviens aquest formulari de contacte:

Els camps marcats amb (*) son obligatoris.