Edifici Plurifamiliar Cartoixa Vallparadís (Terrassa) - Terrassa

Fotos edifici

Edifici Plurifamiliar Cartoixa Vallparadís (Terrassa) imagen 1 imagen 2

1/2

Al Voltant

Al Voltant de Edifici Plurifamiliar Cartoixa Vallparadís (Terrassa) imagen 1 imagen 2 imagen 3 imagen 4 imagen 5 imagen 6

1/6

Estat/Tipus Propera Promoció
Promocions a Terrassa
Descripció Propera promoció: Edifici d'habitatges residencials plurifamiliars d'alt stánding, al costat del Jardins de Vallparadis, en mig de la natura però al mateix temps en ple centre de la ciutat. 13 habitatges d’alta qualitat, totalment equipats; tots els pisos disposen de safareig. 5 Dels habitatges son dúplex amb grans terrasses, de 3 dormitoris o 3 dormitoris i estudi, tots amb una gran suite amb vestidor. Edifici de 3 plantes d'alçada amb 3 gran locals comercials als baixos. En la planta sňtan del edifici s'ubiquen amplies places d'aparcament i trasters. Dos dels pisos de la primera planta disposen de gran terrassa de 162m2. Data d'inici de les obres: sense confirmar
Situació de l'edifici Situat al carrer Cartoixa de Vallparadis, 13 – 17, es una promoció única a Terrassa; visqui en ple centre de la ciutat però al mateix temps, en plena natura, rodejat d'història i amb unes magnífiques comunicacions: molt a prop de l'estació del nou metro del Vallés.
La zona i els serveis

Situada al peu del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, Terrassa, amb 200.000 habitants, és la co-capital del Vallès Occidental i una de les ciutats mitjanes més importants de Catalunya. És una ciutat universitària i industrial, amb un ric patrimoni cultural i artístic. Situada a 20 minuts amb cotxe de la capital catalana, Barcelona, disposa de molt bones comunicacions (autopistes, trens freqüents i autobusos) i serveis de qualitat.

Els monuments, la història i el patrimoni fan de Terrassa un atractiu punt d'interès. Però Terrassa també es reafirma com a ciutat viva, amb una oferta cultural i d'oci molt dinàmica, i també amb una gran activitat esportiva i amb grans àrees verdes i de relació ciutadana. El Festival de Jazz, la Fira Modernista, l’hoquei, les temporades de dansa, música i teatre, les exhibicions castellers o el golf, completen una ŕmplia oferta per gaudir d’una ciutat dinŕmica i de serveis.

¿T'interesa aquesta promoció?

Si vols més informació, pots trucar al teléfon 93 780 30 70 o enviens aquest formulari de contacte:

Els camps marcats amb (*) son obligatoris.