Edifici Estació - Plaça Lluís Millet - Sant Cugat del Vallčs

Fotos edifici

Edifici Estació - Plaça Lluís Millet Venudes imagen 1 imagen 2 imagen 3 imagen 4

1/4

Qualitats i Detalls

Qualitats i Detalls Edifici Estació - Plaça Lluís Millet imagen 1 imagen 2 imagen 3 imagen 4

1/4

Estat/Tipus Promoció Finalitzada
Descripció Edifici d'habitatges residencials plurifamiliars d'alt stánding. 3 Locals i 15 Habitatges d'alta qualitat, totalment equipats; tots els pisos disposen de safareig. Edifici de 3 plantes d'alçada. En la planta soterrani del edifici s’ubiquen les places d'aparcament i trasters.
Situació de l'edifici Situat a la cèntrica Plaça Lluís Millet 12 i 13 de Sant Cugat del Vallès, davant de l’estació dels FGC. Molt a prop del centre històric i en ple centre comercial. A 3 minuts a peu del Club de Golf de Sant Cugat (de 18 forats) i a pocs minuts en cotxe de la C-16 i C-58, principals vies catalanes.
La zona i els serveis

Sant Cugat és una ciutat molt dinàmica amb una gran oferta cultura i esportiva. Disposa de un gran patrimoni històric amb el Monestir com el màxim exponent identificatiu i també d'’un patrimoni natural amb el Parc de Collserola, a mes d'’una gran oferta d'altres parcs i jardins que fan de Sant Cugat una ciutat molt verda. La gent que habita a Sant Cugat es predominantment jove i amb un alt nivell formatiu. L'entorn privilegiat en el qual es troba Sant Cugat i la qualitat de vida de la que gaudeix, fan de Sant Cugat la ciutat ideal per viure-hi.

¿T'interesa aquesta promoció?

Si vols més informació, pots trucar al teléfon 93 780 30 70 o enviens aquest formulari de contacte:

Els camps marcats amb (*) son obligatoris.