http://youtu.be/Yghpi32-6gU

Enllaç per veure video pis dues habitacions:

http://youtu.be/RMyZwBq-qk0

Enllaç per veure el video del local ideal per oficina:

http://youtu.be/nuVF9GTqwXs

" />

Edifici Plurifamiliar Ctra. Martorell (Terrassa) - Terrassa

Fotos edifici

Edifici Plurifamiliar Ctra. Martorell (Terrassa) Nova imagen 1 imagen 2 imagen 3 imagen 4 imagen 5 imagen 6 imagen 7 imagen 8 imagen 9 imagen 10 imagen 11 imagen 12 imagen 13 imagen 14 imagen 15 imagen 16 imagen 17 imagen 18 imagen 19 imagen 20 imagen 21 imagen 22 imagen 23 imagen 24 imagen 25 imagen 26 imagen 27 imagen 28 imagen 29 imagen 30 imagen 31 imagen 32 imagen 33 imagen 34 imagen 35 imagen 36 imagen 37 imagen 38 imagen 39 imagen 40 imagen 41

1/41

Qualitats i Detalls

Qualitats i Detalls Edifici Plurifamiliar Ctra. Martorell (Terrassa) imagen 1 imagen 2 imagen 3 imagen 4 imagen 5 imagen 6 imagen 7 imagen 8 imagen 9

1/9

Al Voltant

Al Voltant de Edifici Plurifamiliar Ctra. Martorell (Terrassa) imagen 1 imagen 2 imagen 3

1/3

Estat/Tipus Promoció Actual
Promocions a Terrassa
Descripció

Edifici d'habitatges residencials plurifamiliars i locals comercials d'alta qualitat. Habitatges totalment equipats amb 2 i 3 dormitoris. Duplex amb 3 dormitoris (1 tipus suite), 2 banys i un lavabo d'invitats, disposen de gran terrassa amb magnifiques vistes (a La Mola i la muntanya de Montserrat). Vivendes de 2 habitacions amb bany i safareig. Edifici de 4 plantes d'alçada. Aire condicionat, acumulador elèctric assistit amb plaques solars,  Parket, Cuines totalment acabades. Toma de telèfon i antena al menjador i a totes les habitacions. Tots els pisos estan venuts, nomes disponibles, 2 locals, places de parking i trasters.

A la planta baixa hi ha dos locals comercials o per oficines. Al soterrani s'ubiquen les places de parking i trasters opcionals, encara n'hi ha disponibles, per lloguer o per venda.

Disponibles 2 locals comercials o per oficines de 78m2 i de 53m2, disponibles per lloguer o venda, pregunti’ns i els hi ensenyem o enviem mes informació. 

El local de 78m2 es ideal per oficina, esta totalment equipat per entrar-hi a treballar. Disposa de Parket, separacions per despatxos: sala de juntes o despatx, sala de treball per 5 o 6 llocs, sala d'espera i Office, aire condicionat fred/calor, sostre tècnic amb d'’instal.•lació de llums.

Als llocs de treball hi ha instal·lació feta de telefonia, ADSL/internet, electricitat i fax. Si ho desitja li podem enviar un dossier comercial, demani'l sense cap compromís. Aquest local esta actualment esta llogat, però es disponible per a la venda. Disposem també d'un altre local exterior, de 53m2 amb gran aparador, disponible per a lloguer o per la venda.

Faci corre la veu, informi per favor als seus amics i companys, potser a ells els també els pot interessar comprar o llogar un local per el seu negoci o com inversió, una plaça d'aparcament o potser un traster, ara es el moment!.

Vegi el video d'un dels pisos Duplex a (cliqui sobre el següent enllaç o copii'l al seu navegador):

http://youtu.be/Yghpi32-6gU

Enllaç per veure video pis dues habitacions:

http://youtu.be/RMyZwBq-qk0

Enllaç per veure el video del local ideal per oficina:

http://youtu.be/nuVF9GTqwXs

Situació de l'edifici

Situat a Terrassa, als nş 119 – 121 de la Ctra. de Martorell, a l'alçada del c/Ramon Llull. Disposa de magnifiques comunicacions. Situat a menys de 3 minuts a peu del mateix centre de la ciutat (la Rambla d'Egara) i de l'estació central d'autobusos i a 5 minuts de l'estació de tren dels F.G.C. de la Rambla.

La zona i els serveis

Situada al peu del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, Terrassa, amb 200.000 habitants, és la co-capital del Vallès Occidental i una de les ciutats mitjanes més importants de Catalunya. És una ciutat universitària i industrial, amb un ric patrimoni cultural i artístic. Situada a 20 minuts amb cotxe de la capital catalana, Barcelona, disposa de molt bones comunicacions (autopistes, trens freqüents i autobusos) i serveis de qualitat.

Els monuments, la història i el patrimoni fan de Terrassa un atractiu punt d'interès. Però Terrassa també es reafirma com a ciutat viva, amb una oferta cultural i d'oci molt dinàmica, i també amb una gran activitat esportiva i amb grans àrees verdes i de relació ciutadana. El Festival de Jazz, la Fira Modernista, l’hoquei, les temporades de dansa, música i teatre, les exhibicions castellers o el golf, completen una ŕmplia oferta per gaudir d’una ciutat dinŕmica i de serveis.

¿T'interesa aquesta promoció?

Si vols més informació, pots trucar al teléfon 93 780 30 70 o enviens aquest formulari de contacte:

Els camps marcats amb (*) son obligatoris.